Moncofa tindrà l’Institut amb els mòduls que va demanar a la Conselleria d’Educació

La Conselleria d’Educació, dirigida per Vicent Marzà (Compromís), ha concedit a Moncofa la construcció de l’Institut de secundària tal com el va demanar fa ara 10 mesos.

Aquest darrer dimarts ha arribat a l’Ajuntament de Moncofa la confirmació des del Departament d’Infraestructures. Després d’haver complit els tràmits en Planificació Educativa,  el nou IES Palafangues estarà format per 12 unitats d’ESO, 4 de Batxillerat (Humanitats i Ciències Social i Ciències i Tecnologia) i 8 de Cicles Formatius (FP) en les especialitats d’Hostaleria i Turisme i Imatge Personal.

Així és com s’ha respost des de la Conselleria, concedint totes i cadascuna de les peticions fetes per la comunitat educativa local pel nou institut.

Des del grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Moncofa afirmen sentir-se “molt satisfets”. Raül Borràs ha explicat que “es tracta d’un IES planificat per a 740 alumnes i que disposarà detots els serveis pedagògics necessaris com aules, tallers, seminaris, gimnàs, laboratoris, i també una sala per l’AMPA i per l’Associació d’Alumnes, així com d’una cafeteria. Serà un gran edifici amb més de 7.200m  quadrats.

El programa de necessitats educatives del nou centre educatiu inclou també una reserva de terreny per possibles ampliacions d’usos educatius fins arribar als 12.000 metres quadrats dins de la parcel·la de terreny destinada per a aquest fi i situada entre el poble i el Grau i que té prop de 17.000m quadrats.

Com a final de la seua intervenció, Borràs assegura que “no entenc la queixa del PP de Moncofa en els terminis d’execució quan ells tardaven 10 anys per construir cada centre educatiu. Nosaltres a Compromís per Moncofa hem estat molt damunt d’aquest tema fent moltes telefonades i fins i tot hem parlat personalment amb directors generals i amb el mateix conseller d’Educació, ja que en estos temes tan importants cal estar sempre pendents.

———————–

La Conselleria de Educación, dirigida por Vicent Marzà (Compromís), ha concedido a Moncofa la construcción del Instituto de secundaria tal como lo pidió hace ahora 10 meses.

Este último martes ha llegado al Ayuntamiento de Moncofa la confirmación desde el departamento de Infraestructuras. Después de haber cumplido los trámites en Planificación Educativa, el nuevo IES Palafangues estará formado por 12 unidades de ESO, 4 de Bachillerato (Humanidades y Ciencias Sociales y Ciencias y Tecnología) y 8 de Ciclos Formativos (FP) en las especialidades de Hostelería y Turismo e Imagen Personal.

Así es como se ha respondido desde la Conselleria, concediendo todas y cada una de las peticiones hechas por la comunidad educativa local por el nuevo instituto.

Desde el grupo municipal de Compromís en el Ayuntamiento de Moncofa afirman sentirse “muy satisfechos”. Raül Borràs ha explicado que “se trata de un IES planificado para 740 alumnos y que dispondrá de todos los servicios pedagógicos necesarios como aulas, talleres, seminarios, gimnasio, laboratorios, y también una sala para el AMPA y por la Asociación de alumnos, así como de una cafetería. Será un gran edificio con más de 7.200 metros cuadrados”.

El programa de necesidades educativas del nuevo centro educativo cuenta también con una reserva de terreno para posibles ampliaciones de usos educativos hasta alcanzar los 12.000 metros cuadrados dentro de la parcela de terreno destinada para este fin y situada entre el pueblo y el Grado y que tiene cerca de 17.000m cuadrados.

Como final de su intervención, Borràs asegura que “no entiendo la queja del PP de Moncofa en los plazos de ejecución cuando ellos tardaban 10 años para construir cada centro educativo. Nosotros, desde Compromís per Moncofa hemos estado muy encima de este tema haciendo muchas llamadas e incluso hemos hablado personalmente con directores generales y con el mismo conseller de Educación, ya que en estos temas tan importantes hay que estar siempre pendientes”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *