Compromís felicita la comunitat educativa de Moncofa perquè es troben en vies de solució els problemes de l’Avel·lí Corma.

Joan Vilar ha destacat el treball que ha fet el Consell Escolar, amb l’ajuda de l’AMPA, l’hora de reclamar a les institucions que resolgueren les deficiències que pateix este centre educatiu. El portaveu de Compromís per Moncofa s’ha mostrat satisfet després que la Conselleria d’Educació  haja reparat les goteres de la teulada de l’edifici d’Infantil. En una segona fase, des de la conselleria que dirigeix Vicent Marzà s’iniciaran els treballs per solucionar el mateix problema a l’edifici de Primària.

Vilar ha explicat que esta setmana es va produir una reunió amb la direcció territorial d’Educació, a proposta de Compromís per Moncofa, en la qual es va convidar a la resta de forces polítiques, al Consell Escolar i a l’AMPA. El portaveu de la coalició ha indicat que des de Compromís per Moncofa es manté una relació fluïda amb el departament d’Intervenció d’Educació per aconseguir el vist i plau a la memòria que ha redactat la Direcció Territorial de Castelló i que servirà per executar la segona fase de les reparacions en l’Avel·lí Corma.

En este sentit, Vilar ha recordat que des de Compromís s’ha sol·licitat a l’equip de govern de Moncofa que s’encarregue del manteniment del centre, ja que és competència municipal. La coalició també valora de forma positiva que l’Ajuntament s’implique, tant des d’un punt de vista tècnic com econòmic, a l’hora de resoldre la situació que pateix el centre des de fa sis anys.

 

————————————–

Notícia publicada dijous 9 de juny al diari “Mediterráneo”

Conselleria promete “en breve” arreglar el colegio de Moncofa

La Conselleria de Educación insiste en que arreglará los desperfectos del techado del colegio de Moncofa Avel·li Corma para evitar las goteras, aunque no da plazos para ejecutar esta actuación. De este modo, el departamento de Vicent Marzà insiste en que reparará las filtraciones de este centro, que tiene solo seis años, después de que los padres hayan decidido que no llevarán a sus hijos al centro, a partir de septiembre si siguen estos desperfectos.

Y es que las deficiencias estructurales que presenta el colegio han llevado a la AMPA, al Consell Escolar y al Ayuntamiento a exigir su pronta reparación. Desde la Conselleria se remiten a la reunión que mantuvieron el pasado martes responsables de la Dirección Territorial con responsables de la AMPA; el alcalde, Wences Alós; y representantes de los grupos de la oposición.

“Se acordó que la obra más importante (que es la cubierta del edificio de Primaria) se va solucionar a través de la Conselleria con la licitación de una obra menor”, apuntaron. “El resto de desperfectos, como arreglar baldosas del suelo despegadas o problemas de mantenimiento de instalaciones, se ha decidido que sean gestionados por el Ayuntamiento”, remarcaron desde Educación, a la vez que insistieron en que van solucionar los temas “a la mayor brevedad posible”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *