Compromís Plana Baixa presentarà esmena als PGE 2016 per protegir la costa.

Regidors i regidores de Compromís dels pobles costaners de la Plana Baixa juntament a la Diputada a les Corts Valencianes Mónica Àlvaro, s’han reunit al municipi de Xilxes per exigir de manera conjunta solucions per combatre la regressió de la Costa Sud de Castelló.

Durant més d’una dècada, la costa de la Plana Baixa pateix d’una regressió accelerada que afecta al desenvolupament econòmic, paisatgístic i mediambiental de la Comarca.

Els membres de Compromís han redactat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2016 que el nostre Diputat Joan Baldoví, defensarà al Congrés. Una vegada més representant als pobles del País Valencià, i en aquest concretament a la Plana Baixa.

L’esmena sol·licita un augment de 60 milions d’euros en les partides de Control de la Regressió de la Costa i de Protecció i Recuperació de Sistemes Litorals per a executar definitivament solucions adequades i sostenibles amb la finalitat de parar la regressió i protegir la nostra costa.

De dreta a esquerra regidors de Compromís:  Sergi Alejo (Xilxes), Carmen San Onofre(Almenara),  Mónica Álvaro(diputada per Castelló) i Raül Borràs, regidor de Compromís per Moncofa.

De dreta a esquerra regidors de Compromís:
Sergi Alejo (Xilxes), Carmen San Onofre(Almenara), Mónica Álvaro(diputada per Castelló) i Raül Borràs, regidor de Compromís per Moncofa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *