Compromís: ‘La plaga de mosquits: un problema sense respostes’

Compromís per Moncofa ha sol·licitat informació a l’Ajuntament sobre les mesures que s’han pres, estan prenent-se i/o estan previstes per eradicar la plaga de mosquits que tenim instal·lada al poble.

Consideren des del col·lectiu de Compromís que les coses urgents han de ser ateses amb caràcter d’urgència. No és possible que per tot arreu s’escolten veïns del poble i la platja, preguntant-ne quines mesures s’han pres per acabar amb els mosquits, doncs són els seus fills els que estan patint-ho. Segons comenten veïns i turistes, any rere any amb l’arribada de l’època estival es tenen que trobar amb el mateix problema.

Cal ser seriosos amb aquest assumpte, l’ajuntament està per donar solucions als veïns, no per fer afirmacions buides.

En aquesta línea també cal ressaltar que en el mes d’abril ens deia l’exalcalde Jaime Picher en la premsa: “el Ayuntamiento de Moncofa ha contratado a una empresa especializada que está trabajando para erradicar los brotes de estos mosquitos”, i res de res. Si alguna cosa es va fer no ha funcionat. Ara la pedra està al sostre de Wenceslao Alòs, que al parèixer tampoc és capaç de frenar el problema. Des de Compromís demanen serietat i solucions pels veïns de Moncofa davant d’un problema que ja està allargant-se massa en el temps.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *