EL BLOC MONCOFA REALITZA UN MERCAT-TRUEQUE PER FOMENTAR LA SOLIDARITAT I EL RECICLATGE EN LA POBLACIÓ.


El BLOC MONCOFA va realitzar aquest dissabte 23 d’Octubre a la plaça “LA BASCULA” el primer mercat-trueque d’intercanvi d’objectes com ara roba, llibres, joguines o tot allò que no siga mobles, per altres exposats en la “paradeta”.Va ser un gran èxit d’assistència, on el poble és va bolcar per ajudar la proposta.

El seu secretari local, Josep Canós va expressar: “La iniciativa és per donar una alternativa al consumisme compulsiu mitjançant el reciclatge d’objectes, que tard o d’ hora acabarien en les escombraries, i fomentar la sociabilitat dins el nostre poble afavorint l’intercanvi cultural i l’accés a tots aquells sectors menys afavorits ha una ajuda que autogestiona el propi poble”.

El col·lectiu del BLOC a MONCOFA informa que ha sigut el primer d’una campanya que és farà cada 2 mesos.

Arxivat en: bascula, mercat-trueque

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *